Parkeerreglement > Contact > Praktisch > Gelijke Kansen
U bent hier: Praktisch > Contact > Parkeerreglement

Parkeerreglement

De parking biedt plaats aan ongeveer 150 voertuigen en is te bereiken via de Antwerpsesteenweg, aan de achterkant van het Boudewijngebouw. Druk op de bel, zeg uw naam en dan zal men de hefboom openen waarna u de parking kan binnenrijden. U meldt zich vervolgens aan de balie, zodat men u de toegang tot het gebouw kan verlenen.

Voor personen met een handicap zijn er twee parkeermogelijkheden:

  • Voor gewone wagens zijn er aangepaste parkeerplaatsen gereserveerd in de algemene parking. Je vind deze vlakbij de liften op niveau -1 en - 2

opgelet: voor het verlaten van het gebouw is er tot 18u steeds iemand aanwezig aan de balie om -indien nodig- voor u de deuren en hekken te openen. Na 18u is er enkel de nachtwaker. Deze is niet continu aan de balie aanwezig. Indien een vergadering langer dan 18u dreigt uit te lopen, dan licht u daar best op voorhand de balieverantwoordelijken over in zodat zij de nachtwaker op de hoogte kunnen brengen.

  • Voor aangepaste, verlaagde wagens is parkeermogelijkheid voorzien aan de rechterzijde van het Boudewijngebouw, dit is ter hoogte van de Koning Albert II laan. Je volgt vervolgens het voetpad tot aan de ingang van het gebouw waar je aan de deur, links van de grote draaideur, kan aanbellen. Iemand van het baliepersoneel zal je tot aan de balie begeleiden. 

Omdat partnergeweld ook mannen treft

Nieuwe campagne tegen partnergeweld van minister Homans

(lees meer)

Vragen over gender? Genderklik.be

Een online platform over gender en gendermechanismen en springplank voor vragen en discussies.

(lees meer)

ABB en Tytgat Chocolat

Leer de acteurs van Tytgat Chocolat kennen.

(lees meer)