Nominatim partners > Wie werkt mee > Gelijke Kansen

Nominatim partners

Gelijke Kansen in Vlaanderen biedt een structurele ondersteuning aan een tiental niet-gouvernementele organisaties (ngo's) die belangrijk werk leveren op het vlak van gelijke kansen met betrekking tot gender, holebi's en toegankelijkheid.
Door de jaren heen hebben ze elk op hun vlak een kennis en deskundigheid opgebouwd die van groot belang zijn voor een goede beleidsvoering.
Deze organisaties spelen een onmisbare rol in het overleg en de dialoog met de aandachtsgroepen van het gelijkekansenbeleid. 

 

Maar het spectrum van organisatie waarmee Gelijke Kansen in Vlaanderen samenwerkt, is ruimer dan alleen de ad-nominatim organisaties. Er is eveneens ruimte voor projectmatige samenwerking. Andere organisaties kunnen op deze projectmiddelen een beroep doen om het gelijkekansenbeleid te ondersteunen in het realiseren van de doelstellingen die ze elke legislatuur vooropstellen.

VACATURES

Het team Gelijke Kansen zoekt versterking!

(lees meer)

Toegankelijk reizen.

Nieuwe brochure over toegankelijk reizen in de Vlaamse Ardennen met behulp van comfortabele taxidiensten.

(lees meer)

Trans*wet

Op 9 december buigt de ministerraad zich over het nieuwe wetsontwerp voor de hervorming van de wet met betrekking tot transseksualiteit. 

(lees meer)