Navigatie
U bent hier : Praktisch  >  Subsidies  >  Subsidie aanvraag

Je projectsubsidie online aanvragen

Op deze pagina vind je het online-aanvraagformulier voor een projectsubsidie in het kader van het Vlaamse gelijke kansenbeleid. Voor je begint met de invulling van het formulier hieronder, vind je via een paar vragen eerst een korte uitleg.

Waarvoor dient dit formulier?

Met dit formulier kun je een projectsubsidie aanvragen voor een project dat kadert binnen het Vlaamse Gelijkekansenbeleid, regeerperiode 2019-2024. Meer informatie over het kader en de voorwaarden waaraan de projecten moeten voldoen, vind je in de subsidiegids (pdf). 

Wie vult dit formulier in? 

De verantwoordelijke van de organisatie of vereniging (of iemand die de organisatie rechtmatig kan verbinden) die de subsidie aanvraagt, vult dit formulier in en zorgt voor de elektronische indiening.

Waar kun je terecht voor meer informatie over dit formulier?

In de toelichting van de subsidiegids vind je alle informatie die je nodig hebt om dit formulier correct in te dienen. Het is belangrijk dat je de subsidiegids aandachtig leest voor dit aanvraagformulier in te vullen. Bij vragen kun je mailen of bellen naar gelijkekansen@vlaanderen.be (02-553 40 21). 

Wanneer moet je de aanvraag uiterlijk indienen?

De deadlines voor en wijze van indiening van een projectvoorstel lees je in de subsidiegids. Jaarlijks zijn er twee deadlines: 1 mei en 1 oktober (zie punt 3.1 van de subsidiegids).

Hoe lang mogen de antwoorden op de vragen zijn?

Tenzij anders aangegeven, staat er geen limiet op de lengte van het antwoord. De antwoordruimte vergroot automatisch als je meer tekst ingeeft.

Is na het invullen van het formulier mijn aanvraag ingediend?

Neen, het onderstaand formulier zal resulteren in een PDF met je aanvraag. Die PDF sturen we je per mail op, samen met instructies over hoe je je aanvraag digitaal ondertekent en aan wie je de finale ondertekende aanvraag moet bezorgen.

Kan ik het formulier gedeeltelijk invullen en het later verder afwerken?

Ja, de ingevulde velden worden automatische bewaard in de cookies van je Browser. Kom je later terug op deze pagina (met dezelfde computer en dezelfde browser), dan is het formulier ingevuld met de oude waarden. Als je dit NIET wil, gebruik dan een 'private' of 'incognito' sessie van je browser om het formulier in te vullen of maak de ‘browser cache’ van je computer leeg.

Kan ik het formulier ook op papier indienen?

Ja, dat kan door het formulier in te vullen, de pdf te printen en handmatig te ondertekenen en op te sturen naar het adres in de hoofding.
 


Lees meer :